Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe website SGP Papendrecht

30 december 2013

PAPENDRECHT - De SGP in Papendrecht heeft een nieuwe website (http://papendrecht.sgp.nl) in gebruik genomen. De website zal in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, maar ook daarna, actief worden ingezet. Via de website informeert de SGP onder meer over de inzet van de partij in de gemeente(raad).

De website heeft door de nieuwe vormgeving een frisse uitstraling. Verder worden relevante berichten van Twitter en Facebook getoond en is de site verfraaid met diverse karakteristieke foto's van Papendrecht.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma 2014-2018. Zodra gereed, is het programma via de website te downloaden.

Lees meer over:

verkiezingen sgp
Deel dit bericht met je vrienden!