maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Politie zoekt getuigen van vernielingen in de Schoolstraat

3 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De politie zoekt getuigen die iets weten van vernielingen die gepleegd zijn in de Schoolstraat in Papendrecht. Het gaat dan om vernielingen aan een aantal auto’s. Een auto was bijvoorbeeld helemaal bekrast en de bestuurdersruit was ingeslagen.

Verder zaten er diverse deuken in het dak en had de auto twee lekke banden. Ook was erbij een woning geprobeerd brand te stichten door iets door de brievenbus te doen. Gelukkig ontstond er geen brand omdat achter de deur er een hardstenen vloer lag. De vernielingen vonden plaats in de nacht van 31 december op 1 januari 2014. Getuigen die iets weten kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via het nummer 0800-7000.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!