Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Beslissing keuze dierennoodhulp uitgesteld

8 januari 2014

PAPENDRECHT - In december 2013 had het College van B&W gekozen voor de stichting DierenWaarden in Dordrecht voor dierenhulp in Papendrecht en passeerde daarbij de Stichting Dierenambulance Papendrecht en WeBa kittenopvang.

Vrijwilligers van de stichting Dierenambulance Papendrecht kwamen in actie en hadden op dinsdag 24 december handtekeningen ingezameld in winkelcentrum Wilgendonk. In totaal zijn er ruim 2000 handtekeningen opgehaald om het gemeentebestuur alsnog op andere gedachte te krijgen.

Deze week stond dit onderwerp op de raadsvergadering en hadden een aantal politieke partijen een motie ingediend om het besluit van College van B&W terug te draaien.

De burgemeester heeft helaas gisteren nog niets besloten. Hij heeft nog twee tot drie weken nodig om de eerdere besluitvorming te bestuderen.

De Petitie kan nog online worden getekend op www.petities.nl/petitie/steun-de-dierenwelzijn-stichtingen-in-papendrecht.

Arja Nederhand reageert:"Erg jammer dat de duif, die gewond in mijn achtertuin zit, niet door stichting Dierenambulance opgehaald mag worden. Zij mogen vooralsnog niet handelen, met de mogelijke opvolger is nog geen contract gesloten en gemeente Papendrecht stelt beslissing hierover nog eens enkele weken uit! Wat gebeurt er in de tussentijd met alle hulpbehoevende dieren???"
 

 

Deel dit bericht met je vrienden!