Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Kantinka en Arlette Hobers starten eigen bedrijf

9 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Katinka en Arlette Hobers, twee jonge ondernemers (uit groep 8)  zijn vorig jaar gestart met hun eigen onderneming Ka-Ar Design. Via Facebook verkopen de dames leuke spulletjes voor uber hippe meiden en super stoere jongens. Het begon met een paar sierraden maar nu zijn er nog
veel meer spulletjes te koop.

"Wij vonden het als kind al erg leuk om winkeltje te spelen, maar nu doen we het voor het echie", vertelt Arlette. "We vinden het erg leuk om creatief bezig te zijn, en we kregen veel leuke reacties. Wij zijn te vinden op facebook, en hebben daarvan onze shop gemaakt".

"Bij 300 likes op facebook geven we ook een gratis armbandje weg, zo hopen wij mensen blij te maken. We proberen alles zo goed mogelijk te leveren. Kleuren mogen ook zelf worden uitgekozen, en alle nieuwe ideetjes die we bedenken plaatsen we ook direct op onze site".

Wilt u meer weten over de producten van de dames, kijk dan op hun pagina https://www.facebook.com/KenAdesign

Lees meer over:

facebook producten onderneming
Deel dit bericht met je vrienden!