Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Kegelclub 'de Spil' zoekt nieuwe leden

9 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De kegelclub in de Spil kan een aantal nieuwe leden gebruiken. Het is een kleine club, die wekelijks bijeenkomt om te kegelen. Naast het sport- en spelelement staat gezelligheid en een praatje voorop.

De speelmiddag is elke dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur. De club wil niet te groot worden, anders komt niet iedereen aan bod om te kegelen, maar een paar nieuwe leden kan de club goed gebruiken. Bent u 55 jaar of ouder en heeft u belangstelling dan bent u van harte welkom. U kunt gerust vrijblijvend een keer langskomen en meedoen. De Spil vindt u in de Spil is Stellingmolen184.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht  telefoon 078- 6154741 of mevrouw v.d. Voort (kegelclub Spil) telefoon 078-6154097

 

Lees meer over:

stellingmolen bwi spil
Deel dit bericht met je vrienden!