maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Drie auto-inbrekers aangehouden in wijk Molenvliet

27 januari 2014

PAPENDRECHT - Op zaterdag 25 januari, omstreeks 02:40 uur, werd in de wijk Molenvliet te Papendrecht door agenten in burger een auto gezien met drie mannen welke zich verdacht ophielden bij geparkeerde voertuigen. Het voertuig kon snel staande gehouden worden en bij controle werden diverse inbrekerswerktuigen aangetroffen bij het drietal dat gebruikt wordt bij autoinbraken. Tevens werd er glas onder de schoenen van een van de mannen aangetroffen.

Tijdens deze controle kwam de melding dat er ook was ingebroken in een auto aan het Zwanebloemplein te Papendrecht. Door een getuige was gezien dat er mannen weggerend waren en men had een auto horen wegrijden.

De politie trof op het Zwanebloemplein twee opengebroken auto's aan, het ingebouwde navigatiesysteem was eruit ontvreemd.

Het drietal is aangehouden en ingesloten in Dordrecht voor verder onderzoek. Indien u ook slachtoffer bent geworden vraagt de politie u om aangifte te doen. Als u informatie heeft, of mogelijk goederen aantreft hoort de politie dit ook graag.

Deel dit bericht met je vrienden!