Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Inzameling boeken bij Excelsior Papendrecht

29 januari 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior Papendrecht zamelt de komende weken boeken in, t.b.v. de boekenmarkt die wordt gehouden in het verenigingsgebouw op zaterdag 15 februari.
 
Excelsior verzamelt al sinds jaar en dag boeken en andere bruikbare spullen die vervolgens op rommelmarkt en/of boekenmarkt te koop worden aangeboden. Boeken (en ook LP’s en CD’s) voor de boekenmarkt kunnen worden afgegeven in het verenigingsgebouw van Excelsior aan de Rembrandtlaan 206 in Papendrecht, op elke dinsdag-, donderdag- of vrijdagavond van 19.30 tot 21.00.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Zie ook:

Lees meer over:

Rembrandtlaan boekenmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!