zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Diploma voor 15 medewerkers Pannenkoekenhuis Frittella

1 februari 2014

PAPENDRECHT - Op woensdag 29 januari ontvingen 15 werknemers van Leerwerkbedrijf Combigoods hun MBO AKA niveau 1 diploma. De diploma’s werden uitgereikt door Wethouder Herman Nieuwstraten en een vertegenwoordiger van het ROC Midden Nederland.

Leerwerkbedrijf Combigoods biedt mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans op zowel werkervaring als scholing. Afgelopen week zijn er wederom twee klassen gestart: een nieuwe MBO niveau 1 klas en een niveau 2 klas van totaal 31 leerlingen. De leerlingen werken bij Inpakcentrum.nl of Pannenkoekenhuis Frittella.

Foto: Rene van Engen
 

Lees meer over:

pannenkoekenhuis Frittella
Deel dit bericht met je vrienden!