vrijdag 18 juni 2021

Alles over Papendrecht

Wim Schut presenteert Kunst, Cultuur en Kitsch op zijn website

10 februari 2014

PAPENDRECHT - De Papendrechtse amateur fotograaf Wim Schut lanceerde in 2013 zijn website www.papendrechtfoto.nl. Veel opzien baarde hij met zijn serie “Papendrecht in 100 portretten”. 

Afgelopen week kwam hij op zijn site met een nieuwe rubriek: “ Kunst, Cultuur en Kitsch”. Verdeeld over 8 series neemt hij zijn bezoekers aan de hand van wandel- en/of fietsroutes mee langs heel veel kunst en cultuur dat het “Dorp aan de rivier” rijk is.

Maar liefst 120 objecten zijn in beeld gebracht. Dat de fotograaf in Papendrecht is opgegroeid blijkt wel uit de wijze waarop hij dit project heeft aangepakt. De presentatie van de foto’s –Wim Schut creëerde collage ansichtkaarten van elk object- mag op zijn minst apart genoemd worden. Maar wel met de kwalificatie: prachtig.

De website www.papendrechtfoto.nl  is meer dan één bezoek waard.

Deze hobbyist  mag zich met recht ambassadeur van  zijn gemeente noemen.

Deel dit bericht met je vrienden!