vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Wilco Scheurwater sluit Papendrechtse politieke carriere af

13 februari 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Wilco Scheurwater heeft besloten om zijn politiek-bestuurlijke periode in Papendrecht na deze collegeperiode af te sluiten.

Hiermee rondt hij een periode van twintig jaar voor de ChristenUnie in de Papendrechtse politiek af. In 1994 kwam hij als raadslid voor de RPF. Na de fusie met de GPV tot ChristenUnie, zat hij samen met een mederaadslid voor die partij in de gemeenteraad.

Wilco blijft zich politiek inzetten voor zijn partij, maar is niet meer beschikbaar voor een raadszetel in Papendrecht. Dit betekent ook dat Wilco zijn wethouderschap in Papendrecht niet meer verlengt, mocht hij hiervoor gevraagd gaan worden.

Wel staat hij als lijstduwer op de lokale lijst op nummer 17.

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!