Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

SGP Papendrecht organiseert verkiezingsbijeenkomst

3 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op donderdag 6 maart 2014 organiseert de SGP Papendrecht een verkiezingsavond in de Augustinusschool aan de P.J. Troelstrastraat 98 in Papendrecht.

Tijdens de bijeenkomst zullen personen van de SGP-kandidatenlijst, waaronder lijsttrekker Marco Hoogland en de nummer 2 Arjan Kosten, een toelichting geven op het programma van de SGP voor de komende vier jaar.

Het verkiezingsprogramma heeft als motto ‘Samen zuinig op Papendrecht’. 

Aan het eind van de bijeenkomst spreekt ds. P.J. Teeuw, plaatselijk predikant van de wijkgemeente Oost van de PKN, een bezinnend woord. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Iedereen is van harte welkom.
 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!