Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Portemonneedief aangehouden op bedrijventerrein Oosteind

5 maart 2014

PAPENDRECHT / ZWIJNDRECHT - Op woensdag 5 maart 2014 werd een veelpleger uit Zwijndrecht door een collega in burger in Papendrecht gespot. Aangezien deze man zich vaak schuldig maakt aan diefstal, schakelde de collega direct andere collega's in burger in welke de man volgden. De veelpleger verplaatste zich naar bedrijventerrein Oosteind.

Aldaar bekeek hij op z'n gemak diverse panden en liep hij brutaal diverse bedrijven binnen. Na een aantal bezoekjes had hij kennelijk buit en probeerde snel uit de voeten te komen. Echter konden de collega's hem makkelijk insluiten en troffen bij de veelpleger een portemonnee aan welke van een van de werknemers was. Hierop volgend werd hij aangehouden.

Opvallend was dat vele bedrijven makkelijk te betreden waren en dat er niemand in het pand aanwezig was omdat men buiten in het zonnetje lunchpauze hield. De jassen van het personeel hingen vaak voor het grijpen. De portemonnee was uit een jas weggenomen.

Mogelijk zijn er vanmiddag meerdere diefstallen gepleegd door deze veelpleger. Bent u werkzaam op bedrijventerrein Oosteind? Kijk dan even goed of u al uw bezittingen nog heeft. Indien u ook slachtoffer bent geworden, neem dan contact met ons op onder 0900-8844 en vraag naar het FLEXteam.

Zie ook:

Lees meer over:

diefstal Oosteind
Deel dit bericht met je vrienden!