Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuw uiterlijk voor flats Constantijn Huygenslaan

10 maart 2014

PAPENDRECHT - TransVORM, een onderdeel van Vorm Bouw, is eind 2013 gestart met de revitalisatie van 176 flats aan de Constantijn Huygenslaan in Papendrecht. Dit in opdracht van woningcorperatie Woonkracht 10. In totaal gaat het om twee woongebouwen en een kopflat. Bewoners zijn actief betrokken bij de planvorming.

Woonkracht10 wil tijdens de revitalisatie individueel maatwerk bieden. Aangezien de bewoners veelal senioren zijn, probeert TransVorm de overlast zo veel mogelijk te beperken. Zo zorgt men er voor dat de bewoners weten wanneer welke vakmannen in hun woning aan het werk zijn.

Op de foto is te zien dat de één van de flats al duidelijk een nieuw uiterlijk begint te krijgen.

Deel dit bericht met je vrienden!