Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

‘Papendrecht denkt duurzaam’: twee publieke laadpalen en elektrische scooters

17 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De gemeente heeft in samenwerking met Stichting e-laad twee publieke oplaadpunten voor elektrische auto’s geplaatst. Eén op de Keizerskroon en één aan het Bosbessenplein. Ook heeft de gemeente drie elektrische scooters aangeschaft voor haar opzichters.

Wethouder Joke Reuwer hierover: “Het is mooi dat we nu én de palen voor de auto’s hebben én de scooters voor de medewerkers. Het laat zien dat Papendrecht duurzaam denkt. Wij willen als gemeente een voorbeeld stellen.”

Het aantal aanvragen voor een oplaadpunt vertoont een lichte stijging. De gemeente besluit binnenkort hoe zij aanvragers het beste tegemoet kan komen.

Deel dit bericht met je vrienden!