Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

T-Mobile lanceert 4G in Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam

19 maart 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - T-Mobile heeft haar 4G-netwerk opnieuw uitgebreid. Sinds gisteren, dinsdag 18 maart is het 4G-netwerk beschikbaar in Papendrecht, Sliedrecht en Alblasserdam. Bij T-Mobile krijgt iedereen met een geschikt toestel gratis 4G, hierdoor profiteren klanten direct van stabieler en sneller mobiel internet. Ook zakelijke klanten van T-Mobile krijgen gratis toegang tot 4G.

T-Mobile informeert klanten bovendien persoonlijk wanneer het 4G-netwerk in hun woonplaats gereed is.
 
Uitrol 4G-netwerk T-Mobile
Momenteel is T-Mobile bezig met de uitrol van 4G in een groot deel van de Randstad, daarna volgt de rest van Nederland. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 een meerderheid van T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G.
 
Over T-Mobile in Nederland
Met 4,4 miljoen klanten is T-Mobile Netherlands, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven voor consumenten en zakelijke klanten.

Lees meer over:

netwerk randstad 4g
Deel dit bericht met je vrienden!