zaterdag 15 mei 2021

Alles over Papendrecht

In opspraak geraakt Viking Internationaal Koel- en Vriestransport verhuisd naar Zutphen

3 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Viking International Koel- en Vriestransport uit Papendrecht heeft vorige week enkele transporten uitgevoerd, welke niet te traceren zijn. Maar liefst vier complete vrachtwagenladingen zijn spoorloos verdwenen. De ladingen zijn vorige week donderdag 27 maart en vrijdag 28 maart 2014 opgehaald in België en vervolgens niet afgeleverd op de afleveradressen.

Het gaat om twee complete ladingen houtpakketten voor de industriële houtverwerking, een lading bier en een lading roestvrij staal.

Er is inmiddels deze week aangifte gedaan zowel bij de politie in Belgie als in Nederland. Tijdens de aangifte in Belgie bleek dat mogelijk veel meer ondernemers de dupe zijn geworden.

Update: Het in opspraak geraakte Viking Internationaal Koel- en Vriestransport bedrijf is inmiddels verhuisd naar Zutphen. Viking is sinds dinsdagmiddag 1 april 2014 op een ander adres gevestigd. Tot 1 april stond het bedrijf bij de Kamer van Koophandel ingeschreven op de Burgemeester Keijzerweg 14 in Papendrecht. Sinds dinsdagmiddag 1 april staat het bedrijf echter ingeschreven op de Schupstoel 9 in Zutphen.

Eigenaar van Viking Internationaal Koel- en Vriestransport is Jari Holding B.V. met de 38-jarige Olaf H. als bestuurder.

Foto: Pieter van den Berg.

Deel dit bericht met je vrienden!