woensdag 2 december 2020

Alles over Papendrecht

Help dierenopvang WeBa naar een nieuwe locatie

7 april 2014

PAPENDRECHT - Dierenopvang WeBa is een non-profit organisatie. Op dit moment ontvangt WeBa geen subsidie vanuit de gemeente Papendrecht. Door het aanbod van gevonden dieren is WeBa genoodzaakt om te verhuizen naar een grotere locatie.

Ieder jaar worden er steeds meer dieren gedumpt of wordt er afstand van gedaan. Om een nieuwe locatie te realiseren is hulp hard nodig. WeBa kan het financieel niet alleen. Daarom vragen de vrijwilligers om een financiële steun van de inwoners en bedrijven uit Papendrecht.

Alle kleine beetjes helpen. Mocht WeBa willen steunen dan kunt u een donatie doen op bankrekeningnummer NL74RABO 0146575520 ten name van Stichting kittenopvang WeBa. Telefonische informatie is verkrijgbaar via 06 - 41 78 20 37.

Lees meer over:

dierenopvang stichting WeBa
Deel dit bericht met je vrienden!