zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Hoe veilig is Papendrecht?

12 april 2014 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Het Algemeen Dagblad heeft vandaag de cijfers bekend gemaakt over de onveiligste gemeenten in Nederland. Voor dit onderzoek zijn 350 willekeurig geselecteerde inwoners van de gemeente Papendrecht benaderd. Het onderzoek betreft criminaliteit, onveiligheid, overlast in de buurt en het optreden van gemeente en politie. Dit onderzoek is op gemeentelijk en op landelijk niveau uitgevoerd.

Uit de veiligheidsmonitor blijkt dat de gemeente Papendrecht is gezakt van positie 224 in 2013 naar positie 269 in 2014.

Overzicht Papendrecht 2013:
Woninginbraak 75
Diefstal uit schuur / garage 19
Diefstal uit bedrijven 28
Diefstal van motorvoertuig 14
Diefstal uit motorvoertuig 182
Vernielingen 208
Zakkenrollen 49
Mishandeling 57
Openlijk geweld 5
Straatroof 1
Bedreiging 39
fraude 31
Drugshandel 4
Wapenbezit 8

De resultaten van het onderzoek worden door de gemeente Papendrecht gebruikt bij het vormgeven en evalueren van het Veiligheidsbeleid. Het onderzoek is uitgevoerd door I&O Research, in nauwe samenwerking met Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS).

Lees meer over:

inbraak diefstal veiligheid
Deel dit bericht met je vrienden!