Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Woningbrand aan de Dorstense Aak

14 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Zondagavond 13 april moest de Papendrechtse brandweer uitrukken voor een melding woningbrand aan de Dorstense Aak in de Oostpolder. De brand werd rond 21:45 uur ontdekt en uit voorzorg door de dienstdoende centralist van de meldkamer direct opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer die snel ter plaatse was, kon voorkomen dat de brand uitslaand zou worden of naar andere woningen zou kunnen overslaan. Er raakte bij de brand niemand gewond, maar de schade aan de woning is groot. Over de oorzaak is op dit moment nog niets bekend, de brandweer sluit niet uit dat er mogelijk sprake is van brandstichting.

Een onderzoek naar de brandsoorzaak is opgestart.

De politie is op zoek naar getuigen welke mogelijk meer informatie hebben. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

Foto: Pieter van den Berg

Lees meer over:

brand Oostpolder dorstense aak
Deel dit bericht met je vrienden!