dinsdag 18 mei 2021

Alles over Papendrecht

Resultaat 100% dag Politie Papendrecht

18 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Tijdens de 100% dag van de Politie Papendrecht vonden er donderdagavond alcoholcontroles plaats op de Burgemeester Keijzerweg / Veerweg in totaal hebben hier 500 bestuurders geblazen. 5 bestuurders bliezen een PA-indicatie, maar waren geen beginnend bestuurder en mochten doorrijden. Op de Kluifrotonde hebben 150 bestuurders geblazen en ook hier was alles in orde. De bestuurders ontvingen allemaal een BoB sleutelhanger.

Donderdagmiddag vonden er ook snelheidscontroles plaats. Bij een verkeerscontrole op de Vrijheer van Eslaan en Kennedylaan werden geen snelheidsovertredingen gemeten. Wel werd 3 keer geverbaliseerd voor het niet dragen van een gordel en 1 keer voor telefoneren tijdens het autorijden. Op de Burgemeester Keijzerweg kregen 2 automobilisten een bon voor het rijden door rood licht.

Op de Meent is extra gecontroleerd op het fietsen over de wandelpromenade. Resultaat was helaas toch 1 bekeuring.

De bikers hebben diverse locaties gecontroleerd op overlast. Ook hier zijn geen overtredingen geconstateerd. Wel zijn er op diverse adressen nog openstaande boetes geïnd.

Foto: Pieter van den Berg.

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!