Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Vrouwen 1 van VV Papendrecht kampioen

9 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - He eerste Damesteam van VV Papendrecht kon alleen de eerste plaats in de eindrangschikking bereiken als het team zou winnen van medeconcurrent IFC en de dames van Jong Ambon in Sliedrecht niet zouden winnen.

De aftrap op het Slobbengors werd gedaan door de jongste vrouwelijke telg binnen de VV Papendrecht, minipupil Charlotte Roomer. Papendrecht was beter en kon de laatste 3 punten in de knip steken. De wedstrijd werd beklonken met een 7-0 zege dankzij goals van Sharona (4x), Laura (2x) en Jessica (1x).

Trainer Eimerd van de Griend en leider Hans Hartmeijer gingen vervolgens, in spanning, op naar Sliedrecht om daar live de game Sliedrecht - Jong Ambon te aanschouwen. Uiteraard was er een lijntje gelegd middels de App naar de Papendrechtse vrouwen die de eerste drankjes in onze kantine aan het nuttigen waren, al kijkende naar het kampioensfeest van Zaterdag 1.

Sliedrecht speelde goed en, zoals de trainer van Sliedrecht zei; ” We gaan voor de volle winst, ondanks dat wij al gedegradeerd zijn.” Dat lukte ook: 4-3 voor Sliedrecht.

De trainer van Papendrecht kon het niet laten de dames van Sliedrecht te belonen met een treetje wijn. Al met al een bizarre zaterdag met een leuke afsluiting van het seizoen. Eimerd van de Griend: "We gaan op naar het seizoen 2014/2015 waar we verder gaan waar we gebleven waren en wel met het verder opbouwen van het meisjes/vrouwenvoetbal binnen de VV Papendrecht. Verder wil ik ook onze trouwe supporters bedanken voor hun aanwezigheid elke keer weer".

Deel dit bericht met je vrienden!