woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Dameselftal van Drechtstreek voorzien van een nieuw uit-tenue

12 mei 2014

PAPENDRECHT - Carwash Papendrecht heeft het dameselftal van Drechtstreek voorzien van een nieuw uit-tenue. Eigenaar Johan Verschoor wil de dames ondersteunen in hun enthousiasme en hun steeds betere prestaties. 

De dames zijn nu twee jaar voetballend actief. Onder leiding van Ine Aantjes en Albert Blom zijn hun prestaties steeds stabieler geworden en hebben de dames flinke stappen voorwaarts gemaakt. Bij de start van het team was er nogal wat belangstelling voor de enorme nederlagen waar de dames tegenop liepen. Er was in 2011 zelfs landelijke bekendheid voor het elftal toen Claudia de Breij er op de radio aandacht aan schonk en toen Hans Kraay jr. een training kwam verzorgen in het Oostpolderpark. 
 
De dames zijn sponsor Carwash Papendrecht zeer erkentelijk voor schitterende kleding het bedrijf beschikbaar heeft gesteld.  
Deel dit bericht met je vrienden!