maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagde voorjaarsmarkt in De Wieken

19 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Verpleeghuis De Wieken van Rivas Zorggroep vormde afgelopen zaterdag 10 mei het decor van een gezellige voorjaarsmarkt. Deze markt wordt elk jaar georganiseerd in samenwerking met het Cliëntenoverleg van De Wieken. De opbrengst van de markt wordt gebruikt voor extra activiteiten voor de bewoners van het verpleeghuis.

Verschillende activiteiten
Jong en oud genoten van verschillende activiteiten. Bezoekers konden rondsnuffelen op de rommelmarkt en bij de kramen met zelfgemaakte cadeauartikelen. Ook konden zij hun geluk beproeven met het Rad van Avontuur en het enveloppenspel. Creatieve bezoekers maakten een klein schilderij van was. Deze activiteit was erg populair. De geslaagde voorjaarsmarkt werd afgesloten met een loterij, met als hoofdprijs een tabletcomputer.

Lees meer over:

rivas rommelmarkt wieken
Deel dit bericht met je vrienden!