zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Verdachte van auto-inbraak in Papendrecht aangehouden

20 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 15 mei in Papendrecht aangehouden.

Een getuige had rond 04.30 uur gezien dat een man op de Noordkil de ruit van een auto insloeg. De getuige belde direct de politie en agenten vonden de verdachte op het fietspad langs de N3 in Papendrecht.

Hij voldeed aan het signalement en had auto-inbraakgereedschap bij zich. Ook had hij spullen bij zich die rechtstreeks te koppelen waren aan de auto-inbraak aan de Noordkil. De man is in verzekering gesteld en zit vast. Onderzocht wordt of hij aan meerdere autoinbraken in (de omgeving van) Papendrecht te koppelen is.

Lees meer over:

n3 noordkil
Deel dit bericht met je vrienden!