Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Zondag 4 van VV Papendrecht kampioen

21 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Zondag 4 van Voetbalvereniging Papendrecht heeft op ongenaakbare wijze de titel behaald. Het team met veel voormalige spelers van Zondag 1 zoals Peter Bouw, Sjaak en Jos van Giersbergen, Anton Schreuders, Jacco Hessing en Henk Stout, werd onder de voortreffelijke leiding van de 77-jarige coach Henk van Wijngaarden ongeslagen kampioen.

Met liefst 139 gemaakte goals, slechts 20 tegentreffers, slechts één gelijkspel en voor de rest louter zeges, werd de nummer 2 Vivoo op een ruime achterstand van 8 punten gezet. Dat het kampioenschap uitbundig gevierd werd, behoeft geen betoog.
 

Lees meer over:

voetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!