zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Politie zoekt getuigen van brandstichting aan Dorstense Aak

22 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De recherche in Gorinchem zoekt getuigen van een brand in een woning aan de Dorstense Aak in Papendrecht die op 13 april 2014 plaatsvond.

Rond 21.30 uur brak de brand uit die de tussenwoning flink beschadigde en het huis onbewoonbaar maakte. Niemand raakte gewond. De politie gaat uit van brandstichting en is een onderzoek gestart, maar dat heeft niet tot aanhoudingen geleid.

De politie vraagt uw hulp
Wie op de bewuste zondagvond 13 april op of rond 21.30 uur iets in de Dorstense Aak heeft gezien, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Dat geldt ook voor andere informatie die leidt naar de dader(s). Men kan bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche in Gorinchem of anoniem naar 0800-7000.

Lees meer over:

brand dorstense aak
Deel dit bericht met je vrienden!