dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe peuterspeelzaal Wasko: ‘de Kleine Prins’

26 mei 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In samenwerking met basisschool Prins Constantijn Papendrecht opent Wasko na de zomervakantie de deuren van haar 8e peuterspeelzaal in Papendrecht. Wasko peuterspeelzaal De Kleine Prins zal worden gehuisvest in de Prins Constantijnschool aan de Walmolen 2, te Papendrecht. De peuterspeelzaal zal op dinsdagmiddag en vrijdagochtend haar deuren openen voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

De Prins Constantijnschool en peuterspeelzaal de Kleine Prins gaan nauw samenwerken. Zij hanteren dezelfde regels en stralen dezelfde identiteit uit. Hierdoor verloopt de overgang van kinderen van peuterspeelzaal naar basisschool voor de kinderen erg vloeiend.

De peuterspeelzaal valt onder de wet kinderopvang. Hierdoor kunnen werkende ouders kinderopvangtoeslag aanvragen. Voor niet werkende ouders is het mogelijk gebruik te maken van de gesubsidieerde plaatsten.

Deel dit bericht met je vrienden!