vrijdag 4 december 2020

Alles over Papendrecht

Volksuniversiteit Papendrecht in de Steigers

2 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Bij de Volksuniversiteit Papendrecht wordt op dit moment hard gewerkt om op tijd klaar te zijn voor de start van het seizoen 2014-2015. In gebouw De Springplank zijn schilders, loodgieters en timmerlieden druk bezig met het verbouwen van één van de lokalen tot een compleet kooklokaal, terwijl bestuursleden druk in de weer zijn om de magazijnen geschikt te maken voor de installatie van een keramiekoven en een edelsmeed-installatie.

Ook voor de coördinatoren is er veel werk aan de winkel bij het samenstellen van het programma en de nieuwe website.

Naast de vertrouwde cursussen is een aantal nieuwe docenten aangetrokken voor  o.a. bijdetijdse kookcursussen en creatieve workshops.

Vanaf maandag 23 juni worden de programmaboekjes huis-aan-huis verspreid in Sliedrecht, Alblasserdam, Kinderdijk en gedeeltes van Dordrecht in het gesealde reclamepakket. In Papendrecht wordt het programmaboekje in het Papendrechts Nieuwsblad verspreid.

Dit alles wordt gepresenteerd tijdens de Kijk- en Inschrijfdagen op donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 juli van 10.00 tot 14.00 uur in het VU-gebouw, Vondellaan 158 te Papendrecht. Tijdens deze dagen krijgt u een ‘voorproefje’ van de nieuwe cursussen.

Op zaterdag 5 juli is een aantal docenten aanwezig om hun cursus te presenteren en advies te geven.
Wie zich tijdens de Kijk- en Inschrijfdagen aanmeldt en  contant betaalt, krijgt 10% KORTING OP HET CURSUSGELD.
Voor meer informatie: vanaf 23 juni in het programmaboekje of op  www.vupapendrecht.nl.

Lees meer over:

vu papendrecht springplank
Deel dit bericht met je vrienden!