zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Pelsertflat nu ook voorzien van een AED

5 juni 2014

PAPENDRECHT - De bewoners van de Pelsertflat zijn blij nu er een AED is geplaatst waar de leden van de klankbordgroep, Henk van Keulen en Wim de Ruiter zich sterk voor hadden gemaakt. Verhuurder Woonkracht10 heeft woensdag 4 juni samen met leverancier ProCardio het AED apparaat
(Automatische Externe Defibrilator) in het complex geplaatst.

Een aantal bewoners van het woongebouw aan de Rembrandtlaan zijn in het bezit van een geldig reanimatie certificaat en een aantal bewoners mag op kosten van het Wijkplatform Westpolder de AED reanimatiecursus gaan volgen bij de Stichting Reanimatie Alblasserwaard.

Een automatische externe defibrillator (AED) is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij een persoon met een circulatiestilstand. Door het toedienen van een elektrische schok wordt geprobeerd om het hart weer in een normaal ritme te brengen.

Lees meer over:

aed pelsertflat
Deel dit bericht met je vrienden!