woensdag 21 april 2021

Alles over Papendrecht

Papendrecht is weer een 100-jarige rijker

11 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Dinsdag 3 juni vierde mevrouw Boon haar 100ste verjaardag. Een goede reden voor burgemeester De Bruin om mevrouw Boon te bezoeken. De burgemeester feliciteerde mevrouw, namens de gemeente Papendrecht, met het bereiken van deze mijlpaal.

Mevrouw Boon-Hagethorn werd op 3 juni 1914 geboren op het zeilschip ‘Alida’ in Werkendam. Een aantal jaren later verhuisde de familie naar Papendrecht. Hier kochten zij het café-restaurant Panorama. In 1970 verhuisde mevrouw naar Rotterdam, waar zij tot haar 98e levensjaar heeft gewoond. Sinds 2012 is ze weer terug in Papendrecht.

Volgens naaste familie heeft mevrouw Boon ‘een niet aflatende, warme en oprechte belangstelling voor alles rondom haar heen. Haar gezonde nieuwsgierigheid is in de familie legendarisch.’

Lees meer over:

burgemeester 100 jaar
Deel dit bericht met je vrienden!