vrijdag 21 januari 2022

Alles over Papendrecht

Burendag op kinderboerderij De Papenhoeve

11 juni 2014

PAPENDRECHT - Het stichtingsbestuur van de kinderboerderij hield zaterdag 7 juni Burendag op 'De Papenhoeve'. Omwonenden waren uitgenodigd om, onder het genot van een kop koffie, kennis te maken met het bestuur en de nieuwe kinderboerderij, die nog volop in aanbouw is. Voorzitter Errol Risakotta en andere bestuursleden leidden belangstellenden rond en gaven een toelichting op de plannen en het proces.

Burendag kinderboerderij 'De Papenhoeve'
In de zomervakantie 2014 arriveren de eerste dieren. Zodra zij een beetje gewend zijn, gaat 'De Papenhoeve' weer open. Volg de ontwikkelingen op de voet via www.facebook.com/kinderboerderij.depapenhoeve.

Lees meer over:

burendag papenhoeve
Deel dit bericht met je vrienden!