Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Nick Kamerling 'Speler van het Jaar 2013/2014' bij VV Papendrecht

2 juli 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Elke competitiewedstrijd van Papendrecht worden de voetballers beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van erelid Herman Vermeulen. Tijdens de Slotdag werden de resultaten bekend gemaakt door trainer Richard Elzinga. Hij maakte tijdens het seizoen gebruik van 24 spelers. De helft daarvan maakte te weinig speelminuten om in de eindstand opgenomen te worden.

Nick Kamerling, de nieuwe aanvoerder van Zaterdag 1, is de winnaar van de Zilveren Schoen. Richard liet weten het daar volledig mee eens te zijn. De Speler van het Jaar liet Karsten van de Velde (zegevierde in 2012), Pieter van der Kevie (vorig jaar de beste) en Giovanni Ada (winnaar in 2009) achter zich.

Het eindklassement:
 1. Nick Kamerling,
 2. Karsten van de Velde,
 3. Pieter van der Kevie,
 4. Giovanni Ada,
 5. Mitch Bos,
 6. Joey van der Net,
 7. Rico van Overloop,
 8. Terry van der Waal,
 9. Michael van Rooyen,
10. Stephan Bravenboer,
11. Brian Mooiman,
12. Raymon Suijker.

Lees meer over:

voetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!