zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Binnenzwembad Sportcentrum Papendrecht iets later in gebruik

9 juli 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Bij de bouw van het binnenzwembad blijkt een deel van de tegels in het wedstrijdbad en het doelgroepenbad niet goed te hechten. Vervanging van deze tegels zorgt ervoor dat het niet mogelijk is deze baden vanaf 1 september te gebruiken. Voorlopig blijft het zwembad De Hooght nog in gebruik.

Na reparatie van het tegelwerk is nog enige tijd nodig om de tegels te laten harden. Daarna dienen de baden gevuld te worden en de apparatuur getest. De geplande datum van ingebruikname op 1 september is daardoor niet haalbaar. Het is nog niet exact duidelijk wanneer de nieuwe baden wel in gebruik worden genomen.

De gebruikers van De Hooght worden door de gemeente over het uitstel geïnformeerd.

Lees meer over:

zwembad tegels de hooght
Deel dit bericht met je vrienden!