vrijdag 4 december 2020

Alles over Papendrecht

Zeer geslaagd zomerfeest op zwarte veldje in Duivenstraat

9 juli 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op vrijdag 4 juli was het ‘Ons Zomerfeest’ op het zwarte veldje in de Duivenstraat. ‘Eindelijk gebeurt er eens iets leuks op dit veldje’, vertelde een bewoner uit de Gerrit van Dalenstraat.

Het wijkplatform Kraaihoek Middenpolder was trekker van dit zomerfeest en vond partners in de Oranje Nassauschool, Rivas, Wasko en Kinderopvang Papendrecht. Het belangrijkste doel van het feest was de ontmoeting tussen ‘jong en oud’. Omaatjes konden heerlijk een advocaatje met slagroom drinken en de (klein)kinderen namen een heerlijke slushpuppy. Kinderen konden bloemstukjes maken, waxstrijken en loom armbandjes maken.

Het zomerfeest is een aftrap geweest voor toekomstige activiteiten: de kinderen van de kinderopvangorganisaties gaan activiteiten doen bij Rivas en de bewoners van Rivas gaan op hun beurt weer eens kijken op de Oranje Nassauschool. In de toekomst worden de wijkbewoners bij alle activiteiten betrokken, wat ertoe leidt dat er meer ontmoeting in de wijk plaatsvindt.

Deel dit bericht met je vrienden!