maandag 18 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Kortingsactie zwembad De Hooght voor brugklassers tijdens Internationale Dag van de Jeugd

4 augustus 2014

PAPENDRECHT - Dinsdag 12 augustus is de Internationale Dag van de Jeugd. Op deze dag organiseert het CJG in samenwerking met zwembad De Hooght een kortingsactie voor alle aankomende brugklassers die in het nieuwe schooljaar in Papendrecht naar de middelbare school gaan.
 
Alle leerlingen uit groep 8 hebben inmiddels via het Willem de Zwijger College & CSG De Lage Waard een kortingskaartje ontvangen. Hiermee kunnen de leerlingen op maandag 11, dinsdag 12 & woensdag 13 augustus tegen een kortingstarief van 50% zwemmen in zwembad De Hooght.

Geen kaartje ontvangen? Mocht uw zoon of dochter het kortingskaartje niet hebben ontvangen of kwijt zijn geraakt, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het CJG in Papendrecht: 078-644 52 00. In overleg met een van de coördinatoren kan dan naar een passende oplossing worden gezocht.

Deel dit bericht met je vrienden!