vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Wim Schut fotografeert Papendrecht vanaf het Water: nu deel vier

6 augustus 2014

PAPENDRECHT - Wim Schut heeft weer een mooie serie foto's op zijn website gezet. "Papendrecht vanaf het water, deel 4" geeft een prachtig beeld van de hedendaagse bebouwing langs de rivier in Papendrecht.

Met dank aan Fred Buizert, want met zijn plezierjacht vervoerde hij Wim over de Merwede en de Noord, van de grens met Sliedrecht tot die met Alblasserdam, en maakte daar deze nieuwe serie foto's, waarvan nu dus het vierde deel.

In deze vierde serie voeren Wim en Fred vanaf de Jachthaven in Papendrecht, richting de grens met Alblasserdam (Polder Nieuwland). Wim Schut geeft u met deze vier fotoseries een prachtige kijk op Papendrecht. "Papendrecht vanaf het Water" laat ons dorp weer eens van een andere kant zien.

Voor deze vierde fotoserie, klik hier.

Foto's: Wim Schut.

Lees meer over:

noord jachthaven nieuwland merwede
Deel dit bericht met je vrienden!