dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Uitslaande brand afvalverwerker Destra Data overgeslagen naar Van Gansewinkel

11 augustus 2014 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - In Breda woedt een zeer grote brand bij bedrijf Destra Data aan de Mijkenbroek. Het bedrijf ligt vlakbij de wijk “Haagse Beemden”. Omwonenden wordt geadviseerd om ramen en deuren te sluiten en ventilatie uit te schakelen. De brandweer is met zeer veel materieel uitgerukt en meldt dat er geen slachtoffers gevallen zijn. Er is een luchtalarm afgegaan en er zijn vele explosies te horen. Tientallen meters hoge vlammen worden gemeld. Rond 13.15 slaat de brand over naar Van Gansewinkel. Er wordt gewaarschuwd voor gevaarlijke, zeer giftige rook

Foto: Pieter van den Berg

Lees meer over:

brand giftige rook
Deel dit bericht met je vrienden!