zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Boskalis joint venture VSMC verwerft kabellegcontract voor offshore windmolenpark Sandbank

14 augustus 2014 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) kondigt aan dat VSMC, haar strategische joint venture met VolkerWessels op het gebied van kabelinstallatie, een contract heeft verworven van Sandbank Offshore Windfarm GmbH (een joint venture van energiebedrijven Vattenfall en Stadtwerke München). Het project van VSMC omvat het leveren, installeren, begraven, aansluiten en testen van 76 stroomkabels die de windturbines met elkaar verbinden. Het contract heeft voor VSMC een contractwaarde van 

EUR 90 miljoen. VSMC start in augustus 2015 met de uitvoering en zal het project naar verwachting zomer 2016 afronden.
Deel dit bericht met je vrienden!