zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Officiele opening kinderboerderij De Papenhoeve door wethouder Kees Koppenol

29 augustus 2014

PAPENDRECHT - Zaterdag 6 september wordt de vernieuwde kinderboerderij De Papenhoeve, aan de Admiraal de Ruyterweg 1 in Papendrecht officieel geopend. De kinderboerderij is die dag van 10.00 tot 16.00 uur geopend en er zijn allerlei speciale activiteiten.

De openingshandeling vindt plaats om circa 10.15 uur door wethouder Kees Koppenol en voorzitter van de stichting Kinderboerderij Papendrecht, Errol Risakotta.

Voorafgaand aan de officiële opening organiseren de gemeente en de stichting een receptie voor sponsors en andere relaties van de kinderboerderij. Deze is op vrijdag 5 september van 16.00 tot 19.00 uur, eveneens op het terrein/in het gebouw van de kinderboerderij. Om 16.30 uur draagt wethouder Koppenol namens de gemeente Papendrecht de kinderboerderij symbolisch over aan het stichtingsbestuur.

Deel dit bericht met je vrienden!