donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Iedereen welkom bij eerste Clubavond Schaakvereniging

1 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Op dinsdagavond 9 september heeft schaakclub Papendrecht\Alblasserdam weer zijn eerste clubavond. Ze starten dit seizoen met korte partijen van elk 20 minuten, het zogenaamde Rapidschaak. Om de gezelligheid te bevorderen willen ze het komende seizoen elke maand een Rapid schaakavond organiseren.

Daarnaast wil de schaakclub in september in het Denksportcentrum van Papendrecht starten met een opfris cursus voor beginnende schakers en lichtgevorderden. De Schaakclub is hier het afgelopen seizoen mee begonnen en ze wil dit graag gaan voortzetten. Het programma is bedoeld voor mensen die willen leren schaken, maar ook voor huisschakers. Naast de spelregels komen ook tactiek en de eerste strategie van het schaakspel aan de orde. De lessen zullen waarschijnlijk weer worden georganiseerd op de vrijdagavond. De 6 lessen worden verspreid over de maanden september t/m november.

De Schaakclub Papendrecht Alblasserdam biedt nieuwe leden een gratis proefabonnement aan van 3 maanden.

Op 9 september zijn de senioren welkom vanaf kwart voor acht. De jeugd start kwart voor zeven in het Denksportcentrum in Papendrecht. Ook voor de jeugd zijn ze dit seizoen weer actief met het geven schaaktrainingen.
 
Voor meer informatie verwijzen we naar de website www.bezichtig.nu/schaakclub.

Lees meer over:

Schaakvereniging schaken
Deel dit bericht met je vrienden!