dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

De PPD GAMES gaan niet door

1 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De organisatie van de PPD GAMES heeft vandaag het teleurstellende besluit moeten nemen om de PDD GAMES, die over 5 dagen waren gepland, af te lassen. Oorzaak is dat er ondanks de enthousiaste berichten, de grote belangstelling en de complimenten van vorig jaar, dit jaar te weinig Papendrechters zich hebben opgegeven om tegen elkaar te strijden. Er zijn minimaal 6 teams nodig en helaas hebben zich maar 3 teams ingeschreven ...

De organisatie van de PPD GAMES heeft de afgelopen drie weken niets anders gedaan dan flyeren, adverteren, teams opgeroepen, maar helaas heeft het niet geholpen.

Ingeschreven deelnemers die het inschrijfgeld hebben betaald, krijgen voor zaterdag 6 september 2014 hun inschrijfgeld terug gestort.

De organisatie begrijpt niet hoe dit heeft kunnen gebeuren, wellicht is het tijdstip verkeerd, zag men op tegen het inschrijfgeld, de aanhoudende regen van afgelopen weken, het zijn zomaar ideeën. Ze krijgen van u graag feedback.

Zie ook:

Lees meer over:

ppdgames
Deel dit bericht met je vrienden!