zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Traagschuimmatras vrijblijvend proberen in Rivas Leef&-gezondheidswinkels

4 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Een goede nachtrust is belangrijk. Daarom kunnen bezoekers in de Rivas Leef&-gezondheidswinkels in Papendrecht vrijblijvend de traagschuimmatrassen van Joerns Healthcare proberen. Van maandag 15 september tot en met vrijdag 31 oktober staat in de winkels een proefopstelling. Bovendien ontvangen bezoekers in deze periode tot 50% korting op de aankoop van traagschuimmatrassen, kussens, dekbedden en anti-transpiratie covers.

Goede nachtrust
In de Rivas Leef&-gezondheidswinkels vinden bezoekers een uitgebreid aanbod van zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen. ‘Gezondheid is een kostbaar bezit en kent vele facetten; beweging, voeding en ontspanning’, vertelt Sabrina van Eck, teamleider bij Rivas. ‘Comfort, veerkracht, ondersteuning en drukverdeling dragen bij aan een goede nachtrust. Deze traagschuimmatrassen staan hierom bekend en worden veelal gebruikt in een medische omgeving. Maar via Rivas Leef& is dat voor mensen ook thuis bereikbaar.’

Demodag
Het vrijblijvend proberen van de matrassen en kussens is mogelijk tijdens openingstijden. Daarnaast vinden er in de Rivas Leef&-winkels demodagen plaats. De leverancier geeft dan vrijblijvend uitleg over de verschillende matrassen en kussens en vertelt wat een ‘medisch, drukverdelend matras’ kan bieden. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijk advies over materialen, slapen en houding. Bezoekers kunnen voor de demodag terecht in:
•    Papendrecht (De Markt)
     24 september en 17 oktober van 14.00 tot 16.00 uur

Meer informatie
De Rivas Leef&-gezondheidswinkels hebben een uitgebreid aanbod van zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen in de thema’s Leef& Proef, Leef& Ontspan, Leef& Beweeg, Leef& Groei en Leef onbezorgd. De artikelen zijn te leen, te huur en te koop. Kijk voor de openingstijden en adresgegevens van alle winkels op www.rivas.nl.

Lees meer over:

rivas markt gezondheidswinkel
Deel dit bericht met je vrienden!