woensdag 2 december 2020

Alles over Papendrecht

Kantoor Estate Papendrecht wordt 2M Makelaars

5 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Het makelaarskantoor van Estate in Papendrecht is overgegaan in 2M makelaars. Een wens van makelaar Tiemen Witvliet gaat hiermee in vervulling. “Ik wilde als makelaar al langere tijd aansluiten bij de NVM”, geeft Witvliet aan. “Helaas kon dit niet bij Estate. Daarom heb ik samen met een collega het besluit genomen om de werkzaamheden onder een andere naam voort te zetten en dat is dus 2M makelaars geworden.”

“Nu we ons bij de NVM hebben aangesloten, heeft dit veel voordelen voor onze klanten. Zo komt het huizenaanbod veel beter op Funda te staan, kunnen klanten opgenomen worden in de landelijke NVM open huizen route en hoeven onze klanten niet langer meer te betalen om extra foto’s op Funda te plaatsen.”

De naam 2M makelaars staat voor 2 methodes. Witvliet legt uit: “Klanten kunnen bij ons kiezen uit 2 verschillende methodes om hun huis te verkopen of een nieuw huis te kopen. Behalve de bekende methode om een huis te verkopen, hebben wij een concept bedacht waar we van overtuigd zijn dat we daarmee een groot deel van het huizenaanbod binnen een termijn van 2 maanden voor een reële en marktconforme prijs kunnen verkopen.”

Behalve de aansluiting bij de NVM en de keuze uit de verschillende verkoopmethodes verandert er voor klanten niet veel. Zo blijft 2M makelaars bijvoorbeeld werken op basis van No cure  - No pay en komt er een professionele fotograaf langs om nieuw aanbod zo goed mogelijk te fotograferen.

Belangstellenden kunnen de contactinformatie van 2M makelaars vinden op de website: www.2mmakelaars.nl.

Lees meer over:

makelaars estate
Deel dit bericht met je vrienden!