zondag 9 mei 2021

Alles over Papendrecht

Papendrechtse schrijfster bundelt weer 12 spraakmakende columns

12 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De Papendrechtse schrijfster Marja Verschoor-Meijers komt aan het begin van het nieuwe kerkseizoen weer met een fris werkboek waarin haar spraakmakende columns de onderleggers zijn voor Bijbelstudies over uiteenlopende onderwerpen.

Frisse Kijk is een praktisch en prikkelend werkboek voor iedereen die dorst naar een verfrissing van zijn of haar geloofsleven en een b(l)oeiende relatie met God.

Het werkboek is een mooi hulpmiddel om de Bijbel op een praktische manier toe te passen in je leven.

Achter de fruitige voorkant gaan prikkelende columns schuil die je denk- en doe-patronen lekker door elkaar schudden.

De toegevoegde studie- en gesprekspunten zijn handig om dieper op de onderwerpen in te gaan, hetzij in persoonlijke stille tijd, in groepsverband of beide.

Frisse Kijk is meer dan het zoveelste bijbelstudieboek, het is een werkboek  waarin je wordt uitgedaagd om de Bijbel te onderzoeken, je gedachten op papier te zetten, hardop te bidden en de geleerde dingen in praktijk te brengen.

Ook in deze Frisse Kijk komen weer allerlei interessante en toch alledaagse onderwerpen aan bod zoals het Hollandse weer, de sleur van het leven, zorgen, twijfel, vergeven en vergeten en Gods wil voor je leven.

Marja Verschoor-Meijers is freelance schrijfster, enthousiast spreekster en auteur van verschillende boeken. Haar werk wordt zowel in Nederland als in de USA uitgegeven en een aantal boeken zijn inmiddels ook in het Duits, Italiaans en Spaans vertaald.

Marja schrijft wekelijks op haar weblog Frisse Kijk op Oude Waarheden en is samen met haar man oprichtster van Stichting Traveling Light.

Het boek is verkrijgbaar bij Boekhandel Sjaloom in Papendrecht en via www.frisse-kijk.nl

Deel dit bericht met je vrienden!