woensdag 2 december 2020

Alles over Papendrecht

Kookcursussen en workshops bij de VU

16 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In het nieuwe schooljaar heeft Volksuniversiteit Papendrecht weer een behoorlijk aantal culinaire cursussen en –workshops op het programma staan.

Op vrijdagavond 3 oktober start de cursus de Italiaanse Keuken. Verder staat er in de loop van het jaar een cursus Surinaamse Keuken, Koken als Jamie Oliver, Koken met sterren én de  Wereldkeuken op het menu. Al deze cursussen tellen 3 lessen en worden gegeven op verschillende avonden. Verder kan men zich vanaf 14 november in 3 lessen voorbereiden op de feestdagen tijdens de cursus ‘Een uitgekookt kerstdiner’.

Voor mannen van 55 jaar en ouder is er een beginnerscursus koken van 7 lessen en een Kookclub van 7 bijeenkomsten (voor de liefhebbers).
De kookworkshops zijn slechts eenmalig. Er is een workshop Tapas,  Koken met de tajine, De Hongaarse Keuken, Smakelijke feesthapjes High Tea én Asperges.

Tijdens alle kooklessen bereidt men gezamenlijk een heerlijke uitgebreide maaltijd en gaat daarna aan tafel om te eten en gezellig na te praten.
Wie liever goed geïnformeerd wordt over bier of wijn kan zich inschrijven voor 3 lessen Herfst- en Bokbier of de wijncursus. Ook zijn er twee proeverijen van 1 bijeenkomst: ‘goede en betaalbare kerstwijnen’ én ‘bubbels’.

Meer informatie over inhoud, tijden en kosten kan men vinden op www.vupapendrecht.nl. Hier kan men uiteraard ook direct inschrijven.

Lees meer over:

vu kooklessen
Deel dit bericht met je vrienden!