maandag 1 maart 2021

Alles over Papendrecht

Schaakteam met winst op Dordrecht uit de startblokken

25 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Het eerste team van de schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam speelde 23 september haar eerste verenigingswedstrijd van het seizoen. Het 3e team van Dordrecht was in Dordrecht de tegenstander.

De op papier sterkere opponent maakte de verwachting waar. Tot halverwege de wedstrijd kon Papendrecht/Alblasserdam nog goed meekomen. Toen echter aan het einde van de avond de kruitdampen optrokken werd de nederlaag toch duidelijk: 5½ -2½. Invaller Arie Prins behaalde een mooie remise. Dat was ook weggelegd voor Koert Timmerman en Gerrit de Jong. Kees Brinkman behaalde de volle winst. Meinte Smink, Hans van den Beukel, Arie Speksnijder en Ad Stabij verloren hun partijen.

De volgende tegenstander is op 14 oktober Hendrik Ido Ambacht.

Lees meer over:

schaken
Deel dit bericht met je vrienden!