maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Gelijkspel tegen Spirit - weer geen winst voor Drechtstreek

29 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Drechtstreek 1 is er zaterdag opnieuw niet in geslaagd om een 2-0 voorsprong vast te houden. Deze tussenstand werd bereikt na 21 minuten spelen. Het was Martijn de Jong die al in de 3e minuut van de wedstrijd een voorzet van Patrick Kunst achter doelman Bastiaan Haasnoot  kon koppen. Nog geen twintig minuten later werd Drechtstreek beloond voor het aanvallende spel. Nu was het Rick Sieses die de bal in een rommelige situatie in het net deed belanden. Daarna leek het of het vuur uit de ploeg verdwenen was.

Spirit bleef knokken en na een fatale fout in de Drechtstreek defensie maakte René Groen gebruik van die situatie en scoorde de 2-1. Met die stand werd ook de rust bereikt.

In de tweede helft ging Spirit fel van start en het dwong Drechtstreek terug. De ploeg speelde zelfverzekerd en leek aan te voelen dat er nog kansen waren. Drechtstreek bleek niet bij machte om het initiatief naar zich toe te trekken en moest toezien dat René Groen in de 67ste minuut zijn tweede doelpunt van de middag bij kon schrijven. In de resterende tijd hielden werden er door Drechtstreek nauwelijks nog doelrijpe kansen gecreëerd en al drong Spirit voortdurend aan, ook hen lukt het net niet om nog te scoren.

Zo moest Drechtstreek net als in de wedstrijd tegen Neptunus-Schiebroek opnieuw tevreden zijn met slechts een punt na een 2-0 voorsprong uit handen te hebben gegeven. Komende zaterdag speelt Drechtstreek de uitwedstrijd tegen Oude Maas in Poortugaal. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!