Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Thomas en Elske Kaptein vertrekken naar Aruba

30 september 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Thomas en Elske Kaptein uit de gemeente van de Bethlehemkerk vertrekken binnenkort met hun hele hebben en houden, en hun kinderen naar Aruba.

Afgelopen juni ontdekten ze een vacature voor twee leerkrachten op een school in Oranjestad. Ze trokken de stoute schoenen aan, solliciteerden en werden aangenomen.

Sindsdien zijn ze heel druk met allerlei voorbereidingen.

Inmiddels zijn ze ook in augustus al een week op Aruba geweest, om een huis te zoeken en vast kennis te maken met het eiland, en dat beviel goed.

Zo goed zelfs dat ze op 2 oktober met hun hele gezin het avontuur tegemoet vliegen.

Uiteraard willen ze daar ook deel gaan uitmaken van een kerkgenootschap. Ze zijn er al geweest: De Protestantse Gemeente in Oranjestad. Ze verwachten zich snel thuis te voelen in deze kleine en warme (letterlijk en figuurlijk) gemeente.

In een open brief aan de gemeenteleden van de Bethlehemkerk schrijven ze over hun avontuur: "Het blijft toch altijd bijzonder dat onze God geen grenzen kent en zich overal ter wereld op een herkenbare manier laat aanbidden. We gaan met de intentie het leven in een andere cultuur een paar jaar beleven, om uiteindelijk weer terug te komen naar Nederland. Daarom houden we ons huis hier in Papendrecht aan en verhuren het.

Mocht u het leuk vinden op de hoogte te blijven van onze onderneming, weet u dan welkom op ons weblog: www.kapteinenoparuba.nl. We wensen u Gods zegen toe en hopen over een aantal jaar weer in uw midden te zijn," aldus Thomas en Elske Kaptein.

Lees meer over:

school bethlehemkerk verhuren
Deel dit bericht met je vrienden!