Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Overhandiging eerste exemplaar Bijbel bij Sjaloom

2 oktober 2014 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op woensdag 1 oktober presenteerde Sjaloom de Bijbel in Gewone Taal (BGT). Een exemplaar werd aangeboden aan burgemeester de Bruin. De feestelijke presentatie volgde op de officiële presentatie op 1 oktober in het World Forum in Den Haag, als het eerste exemplaar overhandigd werd aan Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander.

Het evenement bij Sjaloom begon om 17.00 uur en bestond uit een inloop met koffie en wat lekkers, opening en overhandiging van de Bijbel aan de burgemeester door Kees Boer, voorzitter van Sjaloom. Daarna werd er uit de Bijbel voorgelezen door diverse personen. Burgemeester De Bruin las het scheppingsverhaal voor uit Genesis 1. Alles gebeurde onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf 18.00 mocht de BGT verkocht worden.

 

Zie ook:

Lees meer over:

bijbel Sjaloom bgt
Deel dit bericht met je vrienden!