Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Kinderboekenweek Prins Constantijnschool feestelijk geopend

3 oktober 2014

PAPENDRECHT - Op de Prins Constantijnschool in Papendrecht is de Kinderboekenweek woensdag 1 oktober feestelijk geopend met een flashmob op het nummer ‘Feest’ van Kinderen voor Kinderen. De flasmob werd begonnen door vier kinderen uit groep 8. Eén voor één schoven de verschillende groepen in en dansten mee, ook de jongste kinderen van de Prins Constantijnschool.

Donderdagavond 9 oktober wordt de Kinderboekenweek van 19.00 tot 20.00 afgesloten met een kijkavond in het ‘Feestmuseum’. In iedere groep staat tijdens de Kinderboekenweek een ander feest centraal. Deze avond kunnen de ouders, de kinderen en andere geïnteresseerden een kijkje komen nemen in de verschillende klaslokalen.

Lees meer over:

kinderboekenweek flashmob
Deel dit bericht met je vrienden!